brocantekado header schoolbord, kaarten new

Schoolbordverf zwart

Schoolbordverf zwart
€ 6.95
Voorraad: 0
Hoeveelheid en meerprijs:
Uitverkocht
Wilt u graag lekker kunnen krijten op uw muur, kastdeur of meubels? Dat kan! Met "LA BROCANTE" schoolbordverf kunt u ieder oppervlak krijtbaar maken. Een schoolbord wand is leuk en handig in de keuken voor het opschrijven van recepten of het maken van een boodschappenlijst. Ook kunt u de schoolbord verf gebruiken voor bijvoorbeeld het overschilderen van een oud schoolbord of ter decoratie in de slaapkamer, woonkamer, badkamer of kinderkamer!

Schoolbordverf zwart

Schoolbordverf van "LA BROCANTE" is een sterke, synthetische lak en heeft een grote slijtvastheid, waardoor de verf lang en goed blijft zitten. De schoolbordverf is verkrijgbaar in de kleur zwart, en kan worden aangebracht op muren, meubels en op een bestaand schoolbord. Met een laag schoolbordverf was decoreren nog nooit zo leuk! De schoolbordverf van 'LA BROCANTE" bevat de volgende kenmerken:
  • 250 ml.
  • Verbruikt 12m2 per liter
  • Zwart

Schoolbordverf aanbrengen

Wanneer je aan de slag wilt met schoolbordverf, is het van belang dat je de schoolbordverf op een droge en vetvrije ondergrond aanbrengt. Belangrijk is dat de wand of meubels goed schoon zijn, deze zijn makkelijk te reinigen met ammoniak. Schuur vervolgens het oppervlak lichtjes en breng minimaal twee redelijk volle lagen schoolbord verf aan. Met schoolbordverf maak je gemakkelijk je eigen levensgroot zwart krijtbord!
Terug naar overzicht

BrocanteKado.nl  Kade 17 8325 HG Vollenhove 
KvK-nummer 05060884 / BTW-nummer NL195194469B01

 webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop