brocantekado header schoolbord, kaarten new

Winter Wonder Dagen

WINTER WONDER DAGEN IN VOLLENHOVE.

Ontdekken – ontmoeten – ontspannen – beleven – warmte – sfeer – gezelligheid – inspiratie. 

Dit is waar het om gaat tijdens de WINTER WONDER DAGEN die wij, Jacqueline Meijer van BrocanteKado en Margit Heetebrij van Praktijk de Zwaan voor de 3e keer gaan organiseren. Dit jaar vallen de dagen op vrijdagavond 23 november (19.00 - 21.00) en zaterdag 24 november 2018 (15.00 - 21.00 uur). De entree is gratis.

Het evenement vindt plaats aan de Heilige Geeststeeg 12 en Het Goor 21 in Vollenhove.
Tussen beide locaties zal een sfeervol verlichte route (2 minuten lopen) gecreëerd worden. Gezellige trekzakmuziek èn vuurkorven zorgen voor een warm welkom! 

Wat is er zoal:
Brocante – Schilderijen – Collageplankjes – Posters - Sieraden – Kussens - Kinderpoefjes - Wandkleden - Houten decoraties - Kaarten - Mozaïek - Breien en haken – Patchwork – Kleurpotloden -  zelfgebakken koek en taarten en …….nog veel meer….
Op de deel wordt weer een gezellig hoekje gecreëerd waar je lekker warm kan genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij!

Tevens zijn er diverse optredens in sfeervol ingerichte ruimtes op beide locaties. 
Op vrijdagavond is er het allereerste optreden van Way-Farin’ met o.a. bluegrass/countrymuziek! Op zaterdagmiddag en -avond treedt het, in de regio al bekende, duo 2 Tinten Grijs op met prachtige Nederlandstalige (pop)songs. Voor jong en oud komt er dan ook een èchte verhalenverteller die een sfeervol winterverhaal gaat vertellen èn er komt in de middag bezoek van de Sint. Als kinderen dit leuk vinden, mogen ze met hem op de foto! 

Kortom: voldoende aanbod om u te laten verrassen door het mooie en afwisselende aanbod van diverse creatieve, inspirerende en ondernemende mensen, die er samen met ons voor gaan zorgen de WINTER WONDER DAGEN voor de derde keer tot een succes te maken!

Wij heten u VAN HARTE WELKOM!