brocantekado header schoolbord, kaarten new

Winter Wonder Dagen

WINTER WONDER DAGEN IN VOLLENHOVE.

Ontdekken – ontmoeten – ontspannen – beleven – warmte – sfeer – gezelligheid – inspiratie. 

Dit is waar het om gaat tijdens de WINTER WONDER DAGEN die wij, Jacqueline Meijer van BrocanteKado en Margit Heetebrij van Praktijk de Zwaan voor de 4e keer gaan organiseren. Dit jaar vallen de dagen op vrijdagavond 22 november (19.00 - 21.00) en zaterdag 23 november 2019 (15.00 - 20.00 uur). De entree is gratis.

Het evenement vindt plaats aan de Heilige Geeststeeg 12 en Het Goor 21 in Vollenhove.
Tussen beide locaties zal een sfeervol verlichte route (2 minuten lopen) gecreëerd worden. Gezellige trekzakmuziek èn vuurkorven zorgen voor een warm welkom! 

Wat is er zoal:
Brocante – Schilderijen – Collageplankjes - Sieraden - Kaarten - Breien en haken – Patchwork – Kunst / Kleurpotloden -  versgebrande koffie - heerlijke koek en …….nog veel meer….
Op de deel wordt weer een gezellig hoekje gecreëerd waar je lekker warm kan genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij!

Tevens zijn er diverse optredens in sfeervol ingerichte ruimtes op beide locaties. 
Op zaterdagmiddag en -avond treedt het, in de regio al bekende, duo 2 Tinten Grijs op met prachtige Nederlandstalige (pop)songs.
Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht. Zij kunnen een leuke workshop volgen bij Inspiria. Ook kunnen de kinderen een kleurplaat kleuren en inleveren.
Download hier de kleurplaat en lever deze in tijdens de Winter Wonder Dagen, dan ontvang je een kleine attentie.

Kortom: voldoende aanbod om u te laten verrassen door het mooie en afwisselende aanbod van diverse creatieve, inspirerende en ondernemende mensen, die er samen met ons voor gaan zorgen de WINTER WONDER DAGEN voor maar liefst de vierde keer tot een succes te maken!

Wij heten u VAN HARTE WELKOM!